Kaksi tunnettua yritystä nyt yhteisen nimen alla.

AGA on nyt Linde. AGA on ollut osa Linde-konsernia vuodesta 2000. Nyt nämä kaksi innovatiivista yritystä saavat saman nimen, kun AGAsta tulee Linde. Asiakassuhteemme sekä sitoutumisemme innovointiin, luottamukseen ja turvallisuuteen pysyvät ennallaan.

Tiesitkö tämän?

Linde perustettiin lähes 140 vuotta sitten. Alusta alkaen Linde on erottunut teknologiallaan, innovaatiollaan ja kekseliäisyydellään.

Tiesitkö tämän?

Linden sovellusten avulla asiakkaat voivat välttää yli kaksinkertaisesti sen verran hiilidioksidipäästöjä, kuin mitä Linden toiminnasta aiheutuu.

Q&A – kysymyksiä ja vastauksia

AGA vaihtaa nimensä Lindeksi. Klikkaa kysymystä saadaksesi lisätietoa nimenmuutoksesta.

 • Miksi AGA vaihtaa nimensä Lindeksi?

  Kun Linde yhdistyi alkuvuodesta 2019 Praxairin kanssa, syntyi uusi maailmanlaajuinen markkinajohtaja teollisuuskaasujen ja lääkkeellisten kaasujen alalla. Koska olemme saavuttaneet näin vahvan aseman maailmanlaajuisesti, yhteinen yritysbrändi edistää markkina-asemaamme, kiihdyttää kehitystä ja parantaa tiedonjakamista. Työntekijämme, asiakkaamme, kumppanimme ja edustajamme pääsevät hyötymään tästä kaikesta.

  Shadow
 • Vaikuttaako nimenmuutos asiakkaisiin?

  Muutos ei näy asiakkaiden liiketoiminnassa mitenkään. Kaikki yhteyshenkilöt ja asiakassuhteet pysyvät entisellään. Olemme varmoja, että asiakkaamme hyötyvät pitkällä tähtäimellä Linden suuremmasta maailmanlaajuisesta vaikutusvallasta, laajemmasta teknologiaportfoliosta sekä koko työyhteisömme asiantuntemuksesta ja sitoumisesta.

  Shadow
 • Mitä nimenmuutos merkitsee työntekijöille?

  Liiketoiminnassamme ei tapahdu muutoksia, joten toiminta pysyy ennallaan. Työntekijöiden osalta ei myöskään tapahdu välittömiä muutoksia. Olemme edelleen sama yhteisö, joka pyrkii tarjoamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita ja palveluita. Tämä on kaiken toimintamme ydin.

  Shadow
 • Milloin brändimuutos on valmis?

  Virallinen brändimuutos tapahtuu vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä. Autot, rekat, toimistot, tietyt asiakkaiden säiliöt ja käyttöpaikat priorisoidaan ja niiden brändit uudistetaan siirtymäjakson aikana. Lisäkohteiden brändit uudistetaan vähitellen tulevien vuosien aikana,

  Shadow
 • Miksi AGA-tuotemerkki säilyy joissakin tuotteissa?

  Nestekaasua, hitsaustarvikkeita ja kuluttajatuotteitamme, kuten hiilihapotustuotteita markkinoidaan jatkossa edelleen AGA-tuotemerkillä. AGA tunnetaan laajasti laadustaan, luotettavuudestaan ja korkeasta palvelutasosta näillä markkinasegmenteillä, joten säilytämme AGAn tuotemerkkinä näillä segmenteillä sen tunnettavuuden takia.

  Shadow