Meijereissä tarvitaan tehokkaita keinoja mikrobien kasvun ja härskiintymisen estämiseksi. Tietyt meijerituotteet voivat pilaantua hyvin nopeasti. Esimerkiksi kovat juustot ovat alttiita homekasvustolle, kun taas pehmeillä juustoilla on taipumus käymisreaktioon ja härskiintymiseen. Meijeriteollisuuden suosima Lactobacillus-bakteeri voi olla myös ongelmallinen, koska se happamoittaa tuotteita alentamalla niiden pH-arvoa. Vääränlainen, liikaa hiilidioksidia sisältävä kaasuympäristö (esimerkiksi raejuustopakkauksissa) voi vauhdittaa ilmiötä.
Me tarjoamme ratkaisut ja teknisen tuen juuri sinun tarpeisiisi:
Kryogeeniset jäähdytys- ja pakastusratkaisut tuotantolaitoksenne prosessointilämpötilojen hallintaan
Suojakaasupakkaaminen (MAP) säilyvyysajan pidentämiseksi