Kryogeeninen käsittely soveltuu yhtä hyvin lihaleikkeille ja viipaloidulle lihalle kuin kuutioidulle ja jauhetullekin lihalle.
Tärkeimpiä hyötyjä:
- nopea pakastus vähentää nesteen irtoamista ja säilyttää maun
- tuotteesta haihtuu vähemmän kosteutta kuin perinteisillä pakastusmenetelmillä, mistä on hyötyä sekä kuluttajalle että valmistajalle
- pienet investointikustannukset
- lyhyemmät laitteiston huolto- ja korjausajat
- laitteiston korkea hygieniataso tarkoittaa pienempää puhdistustarvetta.
Tuote | CRYOLINE® | |||
MT | CS | SC | CF | |
Fileet | *** | ** | *** | ** |
Pihvit | *** | *** | * | * |
Lihaleikkeet | *** | *** | * | |
Jauheliha | ** | ** | ||
Paisti | ** | ** | ||
Makkarat | *** | ** | * | * |
Jauhelihapihvit | *** | ** | ** |